YOON Regenerator za kosu 200ml

SKU: Y-831

9.95 KM

Veganski regenerator za njegu i obnavljanje kose s biotinom (B7) i kolagenom 200 ml

YOON regenerator za kosu je proizvod koji se ističe dubinski njegujućim, obnavljajućim i zaštitnim svojstvima vaše kose. Prirodna ulja i vitamini u svom sadržaju pomažu da vaša kosa raste zdravo i sprječava lomljenje.

DOSTUPNO

DOSTUPNO

Opis artikla

  • Razvijeno sa formulom bez parabena i sulfata posebno za kosu kojoj je potrebna intenzivna njega.
  • Obogaćeni sadržaj pomaže u sprječavanju lomljenja kose i omogućava lako raspetljavanje.
  • Sadržaj biotina (B7) pomaže u održavanju ravnoteže vlage u kosi i pomaže u njenom obnavljanju.
  • Podrška kolagenom pojačava sjaj kose i promoviše živahan izgled.
  • Nisu korišteni sastojci životinjskog porijekla.

 

Karakteristike Yoon regeneratora za kosu

Yoon regenerator za kosu vlaži, dodaje volumen i daje sjaj vašoj kosi. Idealno je rješenje za suhu, oštećenu, dosadnu ili beživotnu kosu.Ovaj regenerator, pogodan je za svakodnevnu upotrebu, redovnom primjenom pomaže vašoj kosi da izgleda jače i zdravije.Yoon regenerator za kosu nudi sve što je potrebno vašoj kosi u jednom proizvodu. Vlaži vašu kosu bez oštećenja i daje živahan sjaj. Njegova formula, bez parabena i silikona, štiti vašu kosu.

Yoon regenerator za kosu pomaže u ispravljanju vaše kose, a istovremeno pomaže u popravljanju ispucalih vrhova. Privlači pažnju svojim veganskim i hranljivim sadržajem. Biotin (B7 vitamin) i sadržaj kolagena doprinose jačanju i hranjenju vaše kose.Uz to, Yoon regenerator za kosu, koji je dermatološki odobren, štiti vašu kosu od oštećenja i osigurava lako raščešljavanje za svakodnevnu upotrebu.

 

Za koje tipove kose je prikladan Yoon regenerator za kosu?

Yoon regenerator za kosu je pogodan za sve tipove kose, posebno za suhu, oštećenu, bez sjaja ili beživotnu kosu, nudeći idealno rješenje.

Kako koristiti Yoon regenerator za kosu?

Prije upotrebe Yoon regeneratora za kosu, operite kosu šamponom. Počnite nanositi od vrhova kose i ravnomjerno rasporedite na cijelu kosu. Masirajte nekoliko minuta, a zatim temeljito isperite s puno vode. Redovnom upotrebom, regenerator za kosu pomaže vašoj kosi da izgleda sjajnije, jače i zdravije. Također olakšava češljanje i oblikovanje vaše kose.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Brend