bracom logo

Uslovi Korištenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korištenja (u daljem tekstu: Pravilnik). Korištenjem Bracom Loyalty Aplikacije i njenih pripadajućih sadržaja, podrazumijeva se da svjesno prihvatate ovaj Pravilnik, kao i sve njegove naknadne izmjene, bez prethodne najave i obavijesti.

Za vrijeme korištenja ove aplikacije primjenjuju se ovdje navedeni uslovi korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni na teritoriji Bosne i Hercegovine. Bracom zadržava pravo promjene sadržaja Pravilnika u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave na stranicama našeg web sajta i kao takve se odnose na sve dosadašnje i buduće korisnike. Bracom nije u obavezi da šalje svakom korisniku pojedinačne obavijesti o izmjenama Pravila.

Podaci koje unosite prilikom prijave na naš sajt i aplikaciju su zaštićeni i kompanija Bracom se obavezuje da ih neće zloupotrijebiti na bilo koji način.

Prijavom na našu aplikaciju stičete pravo na korištenje cjelokupnog sadržaja koji aplikacija nudi. Sve pogodnosti koje možete ostvariti na osnovu vašeg Loyalty statusa su zagarantovane ovim Pravilnikom. Kompanija Bracom zadržava pravo da po ličnom nahođenju dodatno nagradi odabrane kupce dodjeljujući im medalje većeg ranga, ili na bilo koji drugi način. Kompanija Bracom se ovim Pravilnikom obavezuje da će svoje obaveze obavljati savjesno i kvalitetno. Narudžbe će biti isporučene pravovremeno i u skladu sa zakonom. Uz to, Bracom zadržava pravo da pojedine narudžbe odbije u skladu sa vlastitim nahođenjem. Korisnici aplikacije se obavezuju da će prilikom prijave dati istinite podatke. Uz to, obavezuju se da će uredno preuzeti i platiti svoje narudžbe koje su isporučene uredno i po dogovoru. Korisnici zadržavaju pravo izbrisati aplikaciju u bilo kojem trenutku. Prilikom naredne kupovine, mogu je opet instalirati i uživati u pogodnostima koje su do tad obezbjedili. Ponovnom prijavom na nalog, ranije prikupljeni bodovi i medalje i dalje ostaju u opticaju.

Popusti iskazani na web stranici i loyalty aplikaciji važe isključivo za gotovinska plaćanja.

Odnos Bodova i Novca

Nakon svake izvršene kupovine određeni postotak potrošene sume novca se vraća na nalog kupca u obliku bodova koje on može iskoristiti pri bilo kojoj narednoj kupovini. Svaki bod vrijedi kao 1,00 KM, što znači da pri svakoj kupovini kupac može uložiti prikupljene bodove čija je vrijednost u novcu direktno proporcionalna iznosu bodova koje je prikupio.

Procenti za Bedževe/Medalje

Jedan od najvećih benefita Bracom Loyalty aplikacije je nagrađivanje naših najvjernijih kupaca putem Loyalty bedževa. Na osnovu vaše lojalnosti, dodjeljivat ćemo vam Loyalty bedževe koji će se kretati u rasponu od bronze, preko srebra i zlata, do platine. Prilikom prijave na aplikaciju, dobijate bedž ranga BRONZE, čime ostvarujete automatski popust od 8% na gotovo sve artikle. Svakom narednom kupovinom, vaš rejting raste i prelaženjem bodovnih pragova dostižete bedževe većeg ranga. Sa svakim pređenim pragom, dobijate dodatni popust na cjelokupni asortiman naše robe. Imajući to u vidu, bedž ranga SILVER vam donosi popust od 9%, bedž ranga GOLD popust od 10%, i bedž ranga PLATINUM vam donosi popust od 12% na gotovo cjelokupni asortiman robe u ponudi.

Načini Plaćanja

UPLATA NA RAČUN: Nakon što zaprimimo narudžbu u kojoj ste naveli ovakav način plaćanja, poslat ćemo vam broj našeg transakcijskog računa. Nakon potvrde o uplati vaša narudžba će biti realizirana.

PRILIKOM PREUZIMANJA: Najjednostavniji i najsigurniji način plaćanja robe poslane poštom. Robu plaćate prilikom preuzimanja direktno kuriru, koji onda novac dostavlja nama.

Načini Dostave

BESPLATNA DOSTAVA: Besplatna dostava za područje Sarajeva za cjelokupni asortiman robe u ponudi kompanije Bracom.

BRZA POŠTA: Brza i efikasna dostava brzom poštom po cijeni od 8,00 KM za pošiljke do 10 kg. Cijena može varirati u zavisnosti od težine pošiljke. Rok isporuke je do 48 sati.

 

Copyright © 2023 BRACOM - All Rights Reserved.