YOON Maska za kosu 250ml

SKU: Y-833

9.95 KM

Keratin i hijaluronska kiselina, 360° intenzivna popravka i ishrana, veganska maska za njegu kose 250ml. Sa svojom formulom koja sadrži hijaluronsku kiselinu i keratin, Yoon maska za njegu kose dubinski hrani i obnavlja vašu kosu. Pomaže u jačanju vaše kose i postizanju zdravog sjaja. Pružajući najbolju njegu vašoj kosi, Yoon maska za kosu vlaži i jača vašu kosu hijaluronskom kiselinom i keratinom, dajući joj zdrav izgled.

DOSTUPNO

DOSTUPNO

Opis artikla

  • Razvijen za kosu kojoj je potrebna intenzivna njega sa svojom posebnom formulom koja sadrži keratin i hijaluronsku kiselinu.
  • Pruža prirodan sjaj kosi i pomaže u obnavljanju uz pomoć keratina.
  • Održava ravnotežu vlage u vlasištu i pomaže kosi da ostane hidratizirana sa hijaluronskom kiselinom u svom sadržaju.
  • Dubinski hrani kosu, pružajući joj zdrav i sjajan izgled.
  • Nisu korišteni sastojci životinjskog porijekla.

 

Maska za kosu sa intenzivnom popravkom

Redovno obnavljanje naše kose je neophodno za održavanje njene snage i zdravlja. Yoon maska za kosu, obogaćena intenzivnim obnavljanjem, dubinski hrani i pruža regenerativne efekte kosi.

Njegova prirodna ulja, biljni ekstrakti i vitamini nude potrebne hranljive sastojke kosi. Jačanjem unutrašnje strukture pramenova kose, smanjuje opadanje kose i sprječava pojavu peruti. Također, sprječava zatamnjenje i daje sjaj kosi.

 

Kompleks intenzivne njege i njega od 360°

Kompleks intenzivne njege je formula razvijena da zadovolji sve potrebe vaše kose. Pruža proteine, aminokiseline i vitamine u sadržaju Yoon maske za kosu, doprinosi jačanju, obnavljanju i hranjenju vaše kose. Dodatno, kompleks intenzivne njege vlaži vašu kosu, sprječavajući isušivanje i pružajući joj sjajni izgled.

360° njega je pristup koji štiti sve površine kose. Dok jača unutrašnju strukturu pramenova kose, štiti i vaše vlasište. Kosa brže raste i jača sa zdravim vlasištem. Yoon maska za kosu, koja uključuje njegu od 360°, hrani vaše vlasište, sprječava perut i opadanje kose. Također, olakšava češljanje, dodaje volumen kosi i pruža sjajni izgled.

 

Kako se koristi YOON masku za njegu kose?

Prije nanošenja Yoon maske za kosu, šamponirajte i isperite kosu. Zatim nanesite masku na kosu i umasirajte od vlasišta do vrhova. Nakon što sačekate 5-10 minuta, isperite kosu velikom količinom vode.

Dodatne informacije

Brend