LEVEL Rukavice VERTIGO TEEN MITT

SKU: LE2375JM.15

99,90 KM
79,92 KM

Savršena rukavica za mlade free-riders. Dizajn, toplina i izdržljivost glavne su karakteristike savršenih rukavica za mlade free-ridere i snowboardere. Vrlo sličan svojoj verziji za odrasle, Vertigo Jr je dizajniran da pruži najbolju moguću toplotnu otpornost. Sa Thermoplus 3000 indeksom, ovaj model može zadržati vaše ruke toplim do -17°C ispod nule. Membra-Therm Plus sistem održava vaše ruke ne samo toplim već i suvim, zahvaljujući odvajanju unutrašnje obloge od spoljašnjih slojeva. Dizajn je jedinstven i ne može proći nezapaženo. Surađivali smo s američkim skijašem slobodnog stila Alexom Ferreirom kako bismo razvili njegovu verziju Pro modela.

4
5
6
7
8

Opis artikla

Materijal
Rukavice od tkanine:
Tkanina je laminirana postupkom koji omogućava dodavanje prozračne vodootporne membrane vanjskom materijalu, optimizirajući toplinu i udobnost dok održavaju ruke suhe.
dlan:
Ovaj čvrsti i zaštitni dlan kombinuje tkanu vodootpornu mikro tkaninu i kozju kožu za rastezljivost i izdržljivost.
Izolacija
Fiberfill:
Mekana, gipka i manje glomazna od izolacije visokog potkrovlja. Ekskluzivna mješavina vlakana zadržava više zraka za više topline.
Podstava:
Ovaj flis je vrlo udoban zbog svoje male težine i svojstava protiv znojenja koja omogućavaju isparavanje vlage.
DryTechnology
Membra-Therm Plus:
100% reciklirana prozračna membrana koja stvara vodootpornu barijeru između vanjskog sloja rukavice i izolacijskih materijala. Optimizira toplinu i udobnost držeći ruke suvim.
Highlights
stane:
SKI STYLE: dizajnirano za skijaše kojima je potrebna veća toplina i veći komfor. Osiguravanje finog balansa između preciznosti i osjetljivosti. STIL SNOWBORDA: uglavnom se koristi kao izbor za hladno vrijeme profesionalnog tima LEVEL-a. Savršena kombinacija stila, udobnosti i funkcionalnosti.
Karakteristike:
Kratka manžetna, zatvaranje na kuku i petlju, sigurnosni povodac

Dodatne informacije

Brend

Veličina

, , , ,