(686) 492-1044

Contact with an expert

Novosti

bike.ba radnja

Bracom otvorio novu radnju Bike.ba

Još više renomiranih brendova iz svijeta biciklizma i drugih sportova, brži servis, odlična lokacija

Bracom je danas svečano otvorio novu biciklističku i sportsku radnju pod nazivom Bike.ba. Radnja se nalazi na najboljoj lokaciji na glavnoj sarajevskoj saobraćajnici, u naselju Čengić Vila, na adresi Bulevara Meše Selimovića 25.

„Na ovoj lokaciji je i prije bila poznata biciklistička radnja, poznata po izvrsnom servisu za bicikla, a zahvaljujući činjenici da je od sada radnja u vlasništvu Bracoma, ekskluzivnog distributera HEAD bicikala i drugih poznatih svjetskih, radnja je dodatno proširila asortiman i sa drugim renomiranim brendovima. Osim dodatnih brendova iz svijeta biciklizma, na ovoj lokaciji svi ljubitelji zimskih, ali i drugih sportova neće ostati ravnodušni. Od ostale ponude izdvajamo i auto nosače za skije i bicikla, te krovne kofere. Ono što nas posebno raduje jeste činjenica da smo uspjeli spojiti kvalitetan rad iskusnih specijalista za bicikla i izvrsnu ponudu“, izjavili su iz kompanije Bracom i podsjetili da uskoro otvaraju i Bike.ba II radnju koja će se nalaziti na adresi Vilsonovo šetalište br. 4.

Sve informacije o Bike.ba radnji možete pronaći i na web stranici www.bike.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Korpa
Prijava

Novi korisnik?

Trgovina
0 items Korpa
Korisnički račun

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Prijavite se na naš newsletter i primajte posebne vijesti i ekskluzivne ponude u vezi sa našim asortimanom proizvoda i usluga.