Maloprodaja

Bracom Sport Shop – Alipašina bb, 71000 Sarajevo (plato Olimpijskog kompleksa Zetra)

Ovo je naša primarna poslovnica u kojoj možete pronaći naš cjelokupni asortiman sportske opreme uključujući opremu za tenis, skijanje, snowboarding, biciklizam, planinarenje i drugo.

Tel: 033 426-666
E-mail: info@bracom.ba

Bracom plivačka oprema - Bulevar Meše Selimovića 83B, 71000 Sarajevo (Olimpijski bazen Otoka)

Ovdje možete pronaći naš cjelokupni asortiman opreme za plivanje i druge vodene sportove renomiranih brendova kao što su SPEEDO i MAD WAWE, kao i naš brend kupaćih kostima Bracom Swimming.

Tel: 033 773-879
E-mail: marketing@bracom.ba

DOGO Sarajevo - Franca Lehara 2, 71000 Sarajevo (Alta Shopping Centar, 2. sprat)

Prva prodavnica u BiH specijalizovana za jedinstven, veganski i autentičan asortiman obuće, torbi i drugih modnih dodataka renomiranog brenda DOGO.

Tel: 033 590-538
E-mail: sarajevobih@dogostore.com

DOGO Živinice - Magistralni put do broja 9, 75270 Živinice ( Porto Centar, 1. Sprat)

Naša druga poslovnica specijalizovana za DOGO asortiman. Ovdje možete pronaći veganske šarene cipele, čizme i torbe neobičnog dizajna i kreativnih motiva koje svakom vlasniku daju osoben stil.

Podružnica SPORT SHOP 1 - SKI & BIKE RENTAL - Babin do, 71210 (Bjelašnica, Benetton)

Ovdje možete iznajmiti sve od skija, skijaške opreme, snowboarding opreme, quadova, bicikala i druge sportske opreme renomiranih proizvođača na jednom mjestu. Sve je najboljeg kvaliteta i po pristupačnim cijenama.

Podružnica SPORT SHOP 2 - SKI & BIKE RENTAL – Igman, Malo polje

Naša druga poslovnica u kojoj možete iznajmiti SKI & BIKE opremu za nezaboravan boravak u prirodi U okviru rentala posluje i trgovina, kao i ski servis Djeca i porodice imaju popust.

Copyright Ⓒ 2022 BRACOM - All Rights Reserved.