Kaciga HEAD VANDA

SKU: KAC325320

265.00 KM
185.50 KM

VANDA je sve o maksimalnoj sigurnosti i savršenoj klimi za kacigu. Podesivi ventilacioni otvor odvlači vlagu i toplotu iz glave pomoću Venturi efekta, stvarajući savršenu klimu bez magle i za kacigu i za naočare, dok podstava od mikrokrzna specifična za žene pruža dodatnu udobnost.

L
S

Opis artikla

In-Mold TechnologyIn-Mold Technology
Unutrašnji EPS sloj ove tehnologije koji apsorbuje udarce se ubrizgava u tvrdi spoljni polikarbonatni sloj kako bi se stvorila jedinstvena sveobuhvatna jedinica koja pruža savršenu zaštitu uz smanjenu težinu.

Podesiva ventilacija Podesiva ventilacija
Otvaranje ventilacijskih kanala na vrhu kacige može se kontinuirano podešavati pomoću kliznog upravljanja.

Active Bottom EdgeActive Bottom Edge
Aktivna donja ivica u HEAD kacigama smanjuje zamagljivanje naočala isporukom aktivnog protoka zraka. To čini tako što omogućava da se zrak izvuče iz naočara kroz kacigu.

Venturi EffectVenturi Effect
Venturi efekat stvara idealnu unutrašnju klimu kacige. To čini kada zrak koji prolazi preko kacige izvlači toplinu i vlagu za unutrašnju školjku.

MicrofurMicrofur
Mikrokrzno grije i ugodno djeluje na kožu. Kao podstava za kacigu stvara savršeno pristajanje i osjećaj za cjelodnevno usitnjavanje.

Beanie LinerBeanie Liner
Mekani Microfleece materijal Beanie Liner-a savršeno se prilagođava glavi i na taj način izbjegava bilo kakve modrice i neugodan ulazak hladnog zraka. Utisnute mrežaste zone omogućavaju da toplota i vlaga izlaze napolje i zajedno sa ventilacionim sistemom osiguravaju ugodnu klimu glave.

Head 3D FitHead 3D Fit
Head 3D Fit omogućava precizno horizontalno i vertikalno prilagođavanje kacige prema obliku vaše glave.

Removable NeckgatorRemovable Neckgator
Ovi neckgatori se mogu ukloniti kako bi odgovarali promjenjivim vremenskim uvjetima i radi čišćenja.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Veličina

,