Teq One Black Edition Stol

SKU: TEQ0003

6,999.00 KM

Za sve one koji žele dodati malo luksuza svojoj igri, predstavljamo Teq One Black Edition stol! Sa svojim elegantnim crnim dizajnom i vrhunskim performansama, ovaj stol nije samo sportski rekvizit, već i prava atrakcija. Idealan za parkove, škole, vikendice, sportske i fudbalske centre – podignite stil i zabavu na viši nivo! ⚽🏓

 

Upoznajte Teq One ​​Black Panther, jedinstveni Teqball sto koji postavlja nove standarde u ovoj dinamičnoj disciplini. Njegov inovativni dizajn ne samo da privlači oko, već pruža i neusporedivu funkcionalnost. Ovaj ekskluzivni sto, dostupan u ograničenim količinama, redefinira način na koji igrači doživljavaju Teqball.
Teq One ​​BP je više od samo Teqball stola. Simbol je modernosti i napredne tehnologije koja savršeno odgovara njegovom elegantnom izgledu. Njegova čvrsta konstrukcija, napravljena od najboljih materijala, osigurava dugotrajnu izdržljivost i otpornost na habanje i promjenjive vremenske uvjete. To čini Teq One ​​BP idealnim za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, nudeći pouzdan kvalitet igre u svim uslovima.

Zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu, Teq One ​​pruža udobnost i sigurnost tokom igre. Njegov jedinstveni dizajn pomaže igračima da postignu bolje rezultate, čineći svaku igru ​​zadovoljavajućom i punom emocija. Savršen je izbor za igrače na bilo kojem nivou napredovanja.

Kada odaberete Teq One ​​Black Panther, birate ne samo sto za igranje, već i cjelokupno Teqball iskustvo. Njegov jedinstveni karakter i odličan kvalitet čine svaku igru ​​nezaboravnim iskustvom.

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Upiši email na koji ćemo Vas obavijestiti kada proizvod postane dostupan.

Opis artikla

Dužina: 3m
Visina: 0,9 m (sa mrežom), 0,76 (bez mreže)
Širina: 1,7 m (sa mrežom), 1,5 m (bez mreže)

Težina: 147 kg
Mreža: pleksiglas (PMMA)
Radna ploča: Laminat visokog pritiska (HPL)
Dizajn: Čelik sa antikorozivnim premazom
Boja okvira i nogu: Crna
Boja mreže: prozirna

Dodatne informacije

Brend