YOON 2u1 Regenerator za kosu bez ispiranja 250ml

SKU: Y-832

8.95 KM

Kolagen i keratin, njegujući i pročišćavajući veganski dvofazni regenerator za kosu 250 ml.
Obogatite svoju kosu našom specijalnom formulom prožetom keratinom i kolagenom, pružajući brzu i intenzivnu njegu. Dok stvara zaštitnu barijeru protiv visokotemperaturnih tretmana kao što su feniranje i uvijanje kose, pruža sveobuhvatnu podršku vašoj kosi zahvaljujući funkcijama kao što su lako raspetljavanje, vlaženje, mekoća, sjaj, sprječava kovrčanje kose.

DOSTUPNO

DOSTUPNO

Opis artikla

  • Razvijen posebnom formulom koja sadrži keratin i kolagen, pruža ekspresnu njegu vaše kose.
  • Pomaže u zaštiti vaše kose od procesa na visokim temperaturama kao što su feniranje i uvijanje/ravnanje stvarajući sloj na površini kose.
  • Omogućava lako raščešljavanje, vlaži i daje kosi mekoću i sjaj.
  • Pomaže u sprječavanju kovrčanja.
  • Nisu korišteni sastojci životinjskog porijekla.

 

Karakteristike YOON 2u1 Regeneratora za kosu bez ispiranja

YOON 2u1 regenerator za kosu bez ispiranja pomaže vašoj kosi da postigne zdrav izgled pružajući potrebnu intenzivnu njegu. Sa svojim sadržajem keratina i kolagena, hrani i obnavlja pramenove vaše kose, dok njegova antistatička karakteristika omogućava lako raspetljavanje. Smanjuje problem kovrdžanja kose.

YOON Dvofazni regenerator za kosu bez parabena je veganski proizvod, formuliran tako da odgovara prirodnoj strukturi vaše kose.

YOON sprej za njegu kose je veganski i obogaćen sastojcima dobivenim iz biljnih izvora. Biljna ulja, ekstrakti, vitamini i minerali obezbeđuju zdravlje i snagu vaše kose.

Stvaranjem zaštitnog sloja na pramenovima vaše kose, on sprječava izlaganje vaše kose visokim temperaturama, pomažući da se izbjegne opekotine i isušivanje.

YOON sprej za njegu kose, sa svojom prirodnom formulom bez parabena, jača i održava zdravlje vaše kose. Obogaćen keratinom i kolagenom, njeguje pramenove vaše kose i pomaže im u održavanju hidratacije.

 

Za koje tipove kose je prikladan YOON 2u1 Regeneratora za kosu bez ispiranja?

YOON sprej za njegu kose je pogodan za sve tipove kose. Međutim, posebno je idealan za one sa finom kosom koja želi postići volumen i sjaj.

 

Kako koristiti YOON 2u1 Regeneratora za kosu bez ispiranja?

Dobro protresite YOON sprej za njegu kose prije upotrebe. Ravnomjerno ga poprskajte na vlažnu ili suhu kosu i rasporedite ga pomoću češlja. Kosu možete oblikovati bez ispiranja.

Dodatne informacije

Brend