(686) 492-1044

Contact with an expert

Vitabri šatori

Vitabri Šatori

Nudimo vam kupovinu ili rentanje najkvalitetnijih šatora na tržištu. Bilo da vam je potreban kvalitetan šator za svadbu, porodične proslave, seoske proslave, dobrotvorne sajmove, trgovine, praznične večere, ili sportske događaje, VITABRI ima na raspolaganju 700 pop-up šatora koji će udovoljiti svim vašim potrebama. Kvalitet materijala je u skladu sa sigurnosnim propisima, a postoji i linija ekološki proizvedenih šatora koji obezbjeđuju zaštitu životne sredine.

Snaga VITABRI šatora je u najnaprednijoj tehnologiji proizvodnje, korišćenju laganih materijala, jednostavnosti za korišćenje i konstantnom razvoju i slijeđenju najnovijih trendova. Šatore je moguće brendirati kako bi na što bolji način iskazali i predstavili vašu jedinstvenost i istakli vaše mjesto na tržištu.

VITABRI je aktivni član BPI France Excellence koji okuplja 3000 najinovativnijih firmi. VITABRI je dobio najprestižnije svjetske nagrade: Palmares Le Figaro Economie, nagrada tradicionalne radionice, nagrada Gazela 2 puta, nagrada Pamplemousse (DCF), Najefikasnija mala i srednja industrija na svom području (Coface i France Bleue), afilijacija u OSEO Excellence Group.

Kao prvi i jedini zastupnik ove kompanije za područje Bosne i Hercegovine, nudimo vam cjelokupni spektar njihovih usluga po najpovoljnijim cijenama. Više o ovoj kompaniji i njihovim uslugama možete naći ovdje.

Za sve dodatne informacije i kupovinu

POZOVI 033 426 666

Korpa
Prijava

Novi korisnik?

Trgovina
0 items Korpa
Korisnički račun

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Prijavite se na naš newsletter i primajte posebne vijesti i ekskluzivne ponude u vezi sa našim asortimanom proizvoda i usluga.