PEDROS CHAINJ 50 ML

SKU: 17375

Original price was: 15,90 KM.Current price is: 15,90 KM. 13,52 KM

Pedro’s Chainj je dizajniran da pruži vrhunsku zaštitu od habanja i podmazivanje pod velikim opterećenjem uz povećane performanse u mokrim uslovima, smanjujući habanje komponenti pogonskog sklopa obezbeđujući nisko trenje i visoku efikasnost.

Chainj je zaštićeno biljno/sintetičko mazivo za lance konstruirano na molekularnom nivou da se ionski povezuje s metalnim površinama stvarajući zaštitnu barijeru i zadržavajući je tamo, za dodatni vijek trajanja i povećana svojstva protiv habanja. Kao dodatni bonus, Chainj je biorazgradiv i odlično otapalo koje pomaže u uklanjanju zagađivača iz lanaca.

Chainj je fantastično mazivo za lance s mnogim svojstvima koja ga čine i dobrim mazivom opće namjene. U slučaju da dvije metalne površine dođu u kontakt pod opterećenjem, biljna ulja su klizavija, što omogućava lakše klizanje metalnih površina, smanjujući trenje. Dodatno, negativni naboj, veličina molekula i viskoznost Chainj-a čine ga mnogo boljim penetrantom u odnosu na sintetička maziva. Ovo je korisno kada pokušavate da odmrznete zahrđale vijke, jer ovi proizvodi mogu ući u pukotine i pomoći u uklanjanju ovih smrznutih vijaka. Ovo također čini Chainj odličnim za mnoge zadatke kao što su podmazivanje osovina i kablova mjenjača, otpuštanje zaglavljenog hardvera i komponenti ili uklanjanje prljavštine.

– Rastvara i izoluje prljavštinu za trajne performanse u mešovitim uslovima
– Vrhunska izdržljivost, zaštita od habanja i podmazivanje
– Biorazgradiva, netoksična, biljna/sintetička formula

4 na zalihi

4 na zalihi

Opis artikla

Uputstva

1. Nanesite mazivo na valjke lanca i pogona stražnje pedale 2-3 pune rotacije kako biste distribuirali mazivo.

2. Za najbolje performanse pričekajte najmanje 1 sat prije vožnje.

3. Prije vožnje koristite krpu da obrišete sav višak maziva sa vanjskih površina lanca.

Dodatne informacije

Brend