SKI MOJO – skijaj efikasnije i sigurnije

 • novosti
 • 11 Januara, 2021
 • 2

Prvi Exoskeleton Dizajniran za Skijanje

Dizajniran za skijanje, SkiMojo je uređaj koji koristi opružnu tehnologiju da bi se otklonila trećina naprezanja s nogu i koljena, pružajući kinetičku energiju za potporu nogu.
Ski~Mojo nadopunjuje snagu mišića nogu, a to zauzvrat smanjuje udar, znatno odlaže umor mišića i ublažava bolove u nogama i koljenima.
Tako uživate u 33% više snage i izdržljivosti koju možete koristiti za jače ili lakše skijanje.

Šta kažu korisnici

« Moji kvadricepsi i koljena osjećaju se puno bolje, nema više boli za mene. SkiMojo je skriven ispod mojih skijaških hlača, tako da niko ne zna da sam bionička žena. Sada mogu ponovno pratiti svog muža i djecu.
Vrijedno je svake marke! »
Nadine DUBOIS

« Kad sam prvi put probao SkiMojo mislio sam da to nije za mene; Sposoban sam i nemam problema s koljenima i sigurno nisam višak kilograma. Kako sam znatiželjan i volim isprobavati nove stvari, pokušao sam. Odmah sam shvatio njegove prednosti za mene kao instruktora skijanja. Sa SkiMojo mogu skijati puno više i to bez umora, zapravo se osjećam snažnije i sigurnije. »
Cyril LEPEZEL

« SkiMojo kupio sam na kraju probnog dana. Moja bol uzrokovana artritisom i prekomjernom težinom odmah su nestale, unatoč tome što sam duže skijao. Kao kirurg, govorio sam pacijentima da prestanu skijati nakon zamjene koljena, ali sada razumijem kako SkiMojo djeluje, te ih ohrabrujem da ponovo skijaju, sve dok koriste SkiMojo. Vjerujem da je to ogroman tehnički iskorak i da će pomoći mnogim skijašima. »
Janusz STELMASZYK

SkiMojo priručnik

Preuzmite SkiMojo priručnik

REMOVE ACTIVE CARBON, ZA NJEGOVANU KOŽU BEZ DLAČICA

Bracom Loyalty App

2 thoughts on “SKI MOJO – skijaj efikasnije i sigurnije

 • Bole

  Poštovani,

  Koja je cijena ski-mojo?

  • Bracom

   Poštovani Bole, cijena je 599 €

Comments are closed.