bracom logo

ECOEGG 3u1 eko-jaja za sušilicu, Miris proljeća-40 sušenja

SKU: EEDESB
49.90 KM

Opis

ECOEGG eko-jaja za sušilicu su inovativan proizvod koji nam dolazi iz Velike Britanije. Eko-jaja za sušilicu pomažu da odvojite veš tako da više vazduha može da cirkuliše, brže sušeći svaki komad u bubnju vaše mašine za sušenje veša. Skraćuje vrijeme sušenja i do 28%! Čvorići na eko-jajima su dizajnirani da prirodno omekšaju vašu odjeću, tako da nema potrebe da koristite omekšivač. Jednostavni su za korištenje -  stavite ih u bubanj mašine za sušenje veša i oni će djelovati. 

ECOEGG 3u1 eko-jaja za sušilicu sadrže 0% toksičnih sastojaka, 100% su hipoalergijska, dermatološki i klinički testirana. Mirisni štapići, sa prirodnim eteričnim uljima, daju dodatni miris - miris proljeća.

Količina

-+

Tehnicke Specifikacije

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Staviti po jedan mirisni štapić u svako eko-jaje. Potom, staviti oba eko-jajeta u bubanj sušilice zajedno sa vešom i uključiti željeni program. Pogodno za sve vrste tkanina, osim za veoma osjetljivu tkaninu. Ovaj proizvod je idealan u kombinaciji sa ECOEGG 2u1 eko-deterdžentom za veš. Ne koristite ECOEGG 3u1 eko-jaja za sušilicu ako su rebra u bubnju vaše mašine za sušenje veša udaljena manje od 7cm od dihting-gume za vrata.

Copyright © 2023 BRACOM - All Rights Reserved.