XNOWMATE – ULTIMATIVNE ZIMSKE ČIZME

Dobre čizme su one koje bez problema mogu izdržati hladnoću, vlagu i vjetar. Odlične čizme su one koje mogu sve to dok su istovremeno lagane, udobne i cool.  Upravo takve su Xnowmate čizme, ultimativna zimska outdoor obuća. Dizajnirane su da idu gdje god vas vaša avantura odvede, bile to snježne ski staze ili klizavi gradski trotoari.

Jedna od mnogobrojnih inovacija Xnowmate čizama je njihova praktičnost i fleksibilnost. Vrlo lako ih je moguće saviti i spakovati u torbu. Ponesite ih sa sobom na skijanje i preskočite gnjavažu obuvanja uobičajenih čizama sa pertlama ili još gore hodanja u pancericama.

Xnowmate – ultimativna zimska čizma, za cijelu porodicu

Xnowmate čizme nisu samo super-prozračne i vodonepropousne već nude i do šest puta veću otpornost na klizanje u odnosu na standardne čizme i to zahvaljujući tehnologiji zimskih guma koja je inkorporirana u njihove đonove. Više ne morate žrtvovati performanse zbog stila. Xnowmate ima oboje. Dizajnirane su kao unisex čizme i dostupne su u veličinama za djecu i odrasle kao i u 8 različitih boja.

Tvoj par Xnowmate čizama te čeka. Nabavi ih već danas po 20% nižoj cijeni u Bracom Sport Shop u kompleksu Zetre ili u našem web shop-u.

REMOVE ACTIVE CARBON, ZA NJEGOVANU KOŽU BEZ DLAČICA