Bracom Loyalty App

Bracom Loyalty App je mobilna aplikacija koju smo kreirali sa ciljem da lojalnim kupcima pored redovnih popusta pružimo i dodatne benefite u vidu dodatnih popusta, poklona i drugih pogodnosti.

U razvojnoj fazi aplikacije, kupci se kroz par jednostavnih koraka mogu registrovati i koristiti kupone sa popustima i do 50%. Baza se svakodnevno puni novim kuponima za koje dobijate notifikacije. Pored toga, kroz aplikaciju možete pogledati čak 17 kategorija artikala.

Korištenje kupona je jednostavno. Dovoljno je da kliknete na artikal koji vas zanima i aktivirate kupon. Na zaslonu će se prikazati QR kod koji će radnik u trgovini skenirati i na taj način evidentirati da ste iskoristili kupon. Kupon je moguće iskoristiti i online na način da nam pošaljete screenshot QR koda na mail: info@bracom.ba.

U drugoj fazi razvoja aplikacije radimo na kreiranju sistema bodovanja kroz koji će kupci prilikom svake kupovine, bilo online ili u trgovini, prikupljati bodove. Akumulacijom bodova dostizat će se određeni pragovi na kojima će kupci ostvarivati dodatne benefite u vidu poklon vouchera za kupovinu u našim trgovinama.

Bracom Loyalty App je već instaliralo par stotina korisnika i feedback je zaista odličan. Šta čekate? Aplikacija je dostupna na:

Andorid: https://cutt.ly/0z3T24R

i.Os: https://cutt.ly/mz3TFLv

SKI MOJO – skijaj efikasnije i sigurnije