Prva Dogo prodavnica u Bosni i Hercegovini: Veganski i ručno rađeni proizvodi

U Sarajevu krajem 2018. godine je otvorena prva Dogo prodavnica u Bosni i Hercegovini. Neobična radnja osmišljena da svim posjetiocima pruži osjećaj ugodnosti, užitka i zabave prilikom odabira modela nalazi se u Alta Shopping Centru, Sarajevo na drugom spratu.

Riječ je o prvoj bh. franšiznoj radnji koje se mogu pronaći u svjetskim metropolama poput Amsterda, Berlina, Barselone, Istanbula, Las Vegasa, Dohe i mnogih drugih gradova.

U svom asortimanu Dogo® nudi proizvode koji su jedinstveni sa svojim zabavnim dizajnom, a koji svojim vlasnicima omogućavaju slobodno izražavanje. Dogo veganski i ručni proizvodi su: šik, umjetnički i nosivi dizajn.

Dogo okuplja grupu kreativnih umova ovisnih o dizajnu i boji koji su motivirani srećom i zadovoljstvom kupaca. Naša filozofija je pružiti našim klijentima izvanredan spoj svježeg dizajna i razumnih cijena. Veganski i ručno rađeni proizvodi iz našeg asortimana svojim korisnicima nude stil života i način izražavanja.

Podržan krilaticom Personalize Your Life inspirativni duh Dogo dosegao je stotine hiljada ljudi širom svijeta.

Otkrijte i u Sarajevu Dogo svečani, ludi, radosni, energični, posebni i nevjerojatni svijet!

Sve informacije o asortimanu i cijenama saznajte na Facebook stranici – link: https://www.facebook.com/dogosarajevo/ , a ukoliko niste iz Sarajeva, odaberite svoj omiljeni DOGO artikl i pošaljite narudžbu u inbox.