Bracom d.o.o postao zvanični zastupnik svjetskog brenda za depilaciju REMOVE

Bracom d.o.o postao zastupnik za Life Fitness
June 22, 2017

Uživajte u ljetu sa REMOVE Brendom za Depilaciju

Uz Remove, pravila depilacije su promijenjena

Bracom d.o.o postao je zvanični zastupnik svjetskog brenda za depilaciju REMOVE, i time obogatio police na prodajnim mjestima sa raznolikim sadržajem.

REMOVE je renomirani brand koji mijenja pravila depilacije! Uzimajući u obzir čitav proces koji daje rezultate, REMOVE vas vodi do uspješne depilacije kroz 3 faze: „Priprema za depilaciju“, „depilacija“, i „poslije depilacije“… Remove je brend za samouvjerene ljude koji gledaju život na drugačiji način, stavljajući prioritet na inovacije u različitim proizvodima za depilaciju.

Osiguravanjem većine svojih proizvoda patentima, REMOVE ima namjeru korisnicima ponuditi lago, ugodno i uspješno iskustvo depilacije kroz svoje inovacije.

Sa širokim asortimanom proizvoda, REMOVE predstavlja savršenu opciju za svaku ženu.

Ono što REMOVE ističe od drugih brendova za depilaciju su razvijene inovacije i patenti koji omogućavaju bezbolnu i praktičnu depilaciju. „Pre- Wax“ vlažne maramice  sa lokalnim anestetikom zaslužne su za ugodnu depilaciju, i značajno smanjuju intenzitet bola, što je san svake žene.

Vosak koji se koristi je pravi pčelinji vosak, organski i zdrav za kožu, bez parabena i mineralnih ulja.

Jednostavnost primjene se ogleda u roll-on sistemu nanošenja voska koji se prethodno zagrijava u grijaču, mikrovalnoj ili običnoj pećnici. Kada je spreman za upotrebu, vosak iz ljubičaste prelazi u rozu boju. Ovim pristupom se spriječava mogućnost pregrijavanja ili zadobijanja mogućih opekotina.

A pored svega navedenog, ekonomično pakovanje i kvalitet su zaštitni znak REMOVE proizvoda.

S toga, uživajte u ljetu i potražite REMOVE proizvode na policama u najbližem Dm-u , Cm-u ili Didacu i uvjerite se da magija postoji.

Za više informacija posjetite website Remove, i pratite nas na Facebook-u i Instagramu.